Om oss

Vi på Sjöblad är ett äkta och genuint företag med en värdegrund som säger att vi bryr oss – på riktigt! Vi är vana att få saker gjort, strategiskt, planerat och med ett resultat som kräver noggranhet och kärlek, med lång erfarenhet inom bygg, städ, försäljning, marknadsföring, inköp & logistik. Tillsammans bildade vi Sjöblad när vi tog våra visioner från Sverige till Spanien

Vi vill att du som kund till oss skall få ett bekymmeröst boende i Spanien, då vi förstår de kulturella skillnaderna och språkbarriärerna som är så vanligt.

Vi tror inte på halvdana lösningar, vaga löften och uteblivna möten. Vi vet så väl vad en kund förväntar sig och erbjuder inget mindre!

Under våra år i Spanien har vi byggt upp ett brett kontaktnät och en av våra främsta egenskaper är faktiskt vår personlighet. Vi hoppas på ett personligt möte med Er så ni kan själva kan uppleva Sjöblads andan och känna lugnet av att ni är väl omhändertagna oavsett projekt.

Vi erbjuder en rad tjänster för att förenkla ditt liv, men med svensk standard och ett löfte om trygghet, för att vi bryr oss - på riktigt!

Copyright 2024